Yhdistyksen hallitukseen kuuluu toimintavuonna 2020 puheenjohtaja sekä 8 varsinaista, 4 varajäsentä ja yksi äänioikeudeton jäsen.

Hallituksen jäsenten joukosta valitaan varapuheenjohtaja, sihteeri sekä taloudenhoitaja. Hallituksen alaisuudessa toimii myös 5 työryhmää: kirpputori-, avustus-, tapahtuma-, yhteis- sekä tiedotuksen työryhmä. Työryhmät vastaavat omista tehtävistään niille annettujen tehtävien mukaisesti ja ne esittelevät päätöksensä hallituksen kokouksissa.

Sääntöjen mukaisesti yhdistykselle valitaan uusi puheenjohtaja joka toinen vuosi. Puolet hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa. Varajäsenet ja työryhmien jäsenet valitaan joka vuosi.

Hallitus 2020

Tarja Miikki (pj), Anna Lankinen (varapj),  Annikka Taitto (tiedottaja), Merja Kosonen (jäsensihteeri), Pauliina Näränen, Tuula Mikkola, Marjut Rita, Maire Jokilehto  ja Eva Kakko.

varajäsenet: Maisa Mihl, Tuula Rahkonen, Pirjo Kurronen ja Tuija Dahlgren

Sihteeri ja taloudenhoitaja: Marjo Bali

TYÖRYHMÄT

Kirpputorityöryhmä

Kirppistyöryhmä vastaa kirppiksen toiminnasta ja on siitä vastuussa hallitukselle. Vähintään yksi henkilö ryhmästä kuuluu hallitukseen ja hän toimii yhteyshenkilönä työryhmän ja hallituksen välillä.

Työryhmän vastuulle kuuluu myös uusien vapaaehtoisten koulutus ja tupailtojen järjestäminen. Kirppiksellä järjestetään rekrytointi-iltoja uusien vapaaehtoisten saamiseksi toimintaan mukaan.

Kirpputorityöryhmän jäsenet: eri osastojen edustajat, työntekijöiden edustaja ja Marjo Bali

Avustustyöryhmä

Avustustyöryhmä ottaa vastaan ja käsittelee avustushakemukset. Työryhmä päättää itsenäisesti oppimateriaali- ja harrasteavustukset ja tuo muut hakemukset hallituksen päätettäväksi. Kuukausittain olevien hallituksen kokousten jälkeen tuen hakijoille ilmoitetaan päätökset.

Avustustyöryhmän jäsenet: Tuula Rahkonen, Eva Kakko, Maire Jokilehto ja Marjo Bali

Yhteistyöryhmä

Vastaa yhteistyöstä kaupungin, seurakunnan ja muiden yhdistysten kanssa.

Yhteistyöryhmän jäsenet: Anna Lankinen, Tuula Mikkola, Tarja Miikki ja Merja Kosonen.

Tapahtumatyöryhmä:

Pauliina Näränen ja Marjut Rita.

Tiedotustyöryhmä

Annikka Taitto, Tuula Rahkonen ja Merja Kosonen.