Yhdistyksemme juhli 50-vuotistaivaltaan vuonna 2014

Juhlavuoden kunniaksi järjestimme pääjuhlan lauantaina 4.10 Kulttuuritalo Virran Karelia-salissa. Ohjelmassa oli paljon erilaisia lasten esityksiä. Juhlapuheen piti professori Pentti Arajärvi. Juhlassa jaettiin kultaiset ansiomerkit Leila Pertulle ja Seppo Sahlalle, hopeiset Helena Lintuselle, Tellervo Piepposelle, Anna-Liisa Kojolle ja Rauni Pitkäselle. Pronssisia ansiomerkkejä jaettiin yhteensä 20 henkilölle. Pääjuhlassa julkistettiin myös uusi logomme, jonka Paula Kajula suunnitteli yhdistyksemme käyttöön. Ensimmäiseksi logo koristaa kierrätysmateriaalista valmistettuja kasseja.

Ukonlinnan retkeilymajassa järjestetyssä juhlavuoden syyskokouksessa 10.11 kutsuttiin yhdistyksen kunniajäseniksi Leila Perttu ja Tellervo Piepponen yhdistyksemme ja lasten hyväksi tekemästään ansiokkaasta työstä.

Keväällä vietettiin lasten Supersankari -päivää 26.4 Imatran seurakuntakeskuksen piha-alueella.  Nuorisotapahtuma järjestettiin 27.9 yhdessä Imatran kaupungin ja seurakunnan sekä eri järjestöjen kanssa Urheilutalolla ja illalla Kerhokeskus Koskiksessa.

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille järjestettiin juhlaseminaari 28.10 Kulttuuritalo Virran Karelia-salissa iltapäivällä ja illalla lasten vanhemmille. Seminaarin luennoitsijaksi oli kutsuttu lastenpsykiatri Raisa Cacciatore.