Yhdistyksemme toimii pitkälti vapaaehtoisten tekemän työn varassa. Olemme kiitollisia jokaisen toiminnasta yhdistyksemme hyväksi. Työtä löytyy kirppikseltä sekä tietysti yhdistyksen hallituksen ja työryhmien sisältä.

Yhdistyksellämme ei ole yhtään palkattua työntekijää mutta kirpputorilla toimii muutama työllisyysvaroin palkattu henkilö. Lisäksi yhdistys maksaa Työn Vuokselle kirppiksen vastaavan työntekijän palkkaamisesta.

Vapaaehtoisina toimiville järjestämme koulutus- ja virkistystoimintaa. Saunailta kuuluu syksyn ohjelmaan. Pikkujoulut vietämme jo perinteisen kaavan mukaan vasta seuraavan vuoden alussa. Kesällä järjestämme pitemmän retken.

Järjestämme lisäksi joka toinen kuukausi kirppiksellä tupailtoja. Tupailloissa käydään läpi ajankohtaisia asioita tai vietetään vain mukavaa iltaa hyvässä seurassa. Yleensä niissä on kuitenkin jokin teema.

Jäseniä ja vapaaehtoisia toimijoita pidämme ajan tasalla neljä kertaa vuodessa lähetettävällä tiedotteella. Siinä käsittelemme esimerkiksi  ajankohtaisia asioita, tapahtumia ja yhdistyksen kokousvalintoja.