Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Yhdistyksemme tukimuodot Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat:

Oppimateriaalituki: Tuemme toisen asteen opiskelijoita oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi

Harrastustuki: Tuemme lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna. Myönnämme tukea esikouluikäisistä alkaen.

Mentorointi: Järjestämme yläkouluikäisille mentorointia, jonka tarkoituksena on tukea ja edistää nuoren omaa koulumotivaatiota, lisätä iloa ja antaa positiivisia oppimiskokemuksia nuorten aikuisten eli mentoreiden tuella.

 

Oppimateriaali- ja harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien resurssien puitteissa. Tuen tarkoituksena on edistää lapsen yhdenvertaisuutta antamalla mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeen tai osallistua edes yhteen harrastukseen.

Otamme avustushakemuksia vastaan ympäri vuoden ja ne käsitellään kuukausittain.

Hakemuskaavakkeita saat kirppiksen kassalta tai  voit tulostaa ne alla olevista linkeistä. Lisätietoja saat myös Pelastakaa Lapset ry:n nettisivuilta.

Täytä ja allekirjoita hakemuslomake. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse  imatranseutu@pelastakaalapset.net tai postitse Tainionkoskentie 68 55120 Imatra.

Hakemuksen voi myös tuoda kirjekuoressa kirppiksen kassalle tai kassalla olevaan postilaatikkoon.

 

HUOM! Myönnämme avustuksia pääsääntöisesti Imatran,Ruokolahden ja Rautjärven lapsille ja nuorille !

Lisätietoja saa toimistonhoitajalta p.045 1166 021 (ma-pe klo 8.00–15.30) tai avustustyöryhmän vetäjältä numerosta 045 1166 022.